Tilbage til Stoplinien

logo Stopforum

Notifikation

Icon
Error

Kom med spørgsmål, svar eller gode erfaringer

Til forum forside Nyt emne
Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
Guest
Gæst

kan det virkelig lade sig gøre

Jeg stod foran en rygoperation og ville derfor holde med at ryge. Røg dagligt 5-7 cigaretter dagligt. Jeg stoppede den 17. april i år, og benyttede nikorette spray til den værste trang den første måned (5-6 pust dagligt) Da jeg blev indlagt den 10. maj - stoppede jeg også med spray. I perioden, hvor jeg benyttede spray, oplevede jeg ikke de store abstinenser. Lidt trang til selve cigaretterne - men ikke ellers. Det gik faktisk nemt - jeg har trods alt været ryger i 26 år.


Nu her efter operationen og efter stoppet også med spray, oplevede jeg hurtigt en form for nedtrykthed - en underlig uro, tristhed, sitren i arme og ben - f.eks hvis jeg tager et glas vin eller 2, så indtræder disse symptomer (abstinenserne) dagen efter. Uro, sitren i arme og ben, nedtrykthed mv. (jeg har ALDRIG prøvet dette før, og jeg drikker max 1-2 genstande om ugen)hvis jeg overhovede indtager alkohol.
Jeg fik smertestillende morfin efter operationen, men i en dosis så lav, at jeg ikke kunne trappe ud af det, hvorfor jeg blot skulle stoppe. Sikke en omgang abstinenser jeg der også fik - igen med voldsomme svedeture, tristhed, angstsymptomer, sitren i arme og ben.

Nu er det så 3 måneder siden jeg røg min sidste cigaret, 2 måneder siden at jeg stoppede med Nikotinspray - kan det virkelig lade sig gøre, at min sitren, uro, tristhed skyldes rygestoppet! - det er da bemærkelsesværdigt, at jeg "kun" får disse symptomer, hvis jeg indtager alkohol - endda i virkelig små mængder - og så først efter små 6-12 timer.

Har det nogen sammenhæng.
KH
E

Hurtig svar Vis hurtig svar