Regler og betingelser for Stopforum

Disse generelle betingelser for brug af Stopforum er gældende for alle brugere af Stopforum.

Registrering på Stopforum på stoplinien.dk er gratis. Vi kræver dog at du følger reglerne og betingelserne. Hvis du accepterer betingelserne, sæt venligst hak i tjekboksen ' Når jeg bliver oprettet som bruger accepterer jeg reglerne og betingelserne på dette forum' og tryk på 'Opret bruger' nedenfor. Hvis du gerne vil fortryde registreringen, klik her for at gå tilbage til Stopforum-forsiden.

Alt materiale på Stopforum tilhører Sundhedsstyrelsen. Du accepterer at Sundhedsstyrelsen har den fulde copyright over det indhold, du indtaster. Sundhedsstyrelsen behøver således ingen tilladelse fra et indlægs forfatter, for at kunne benytte det i andre sammenhænge. Du er nu også vidende om, at hvis du videregiver tekster, indlæg m.v. på andre sites eller i andre medier, overtræder du lovgivningen om ophavsret.

Selvom administratorer på Stopforum vil prøve at holde forkastelige beskeder væk fra dette Forum, er det IKKE muligt for os at gennemgå alle beskeder. Alle beskeder udtrykker meningerne af forfatteren, og hverken Stopforum, Stoplinien.dk eller Sundhedsstyrelsen kan blive holdt ansvarlige for indholdet i beskederne.

Ved at acceptere disse regler garanterer du, at du ikke vil publicere beskeder, der er sjofle, vulgære, seksuelt orienterede, hadefulde, truende, eller på anden måde et brud på gældende lovgivning.

Ejerne af Stopforum forbeholder sig ret til at fjerne, redigere, flytte eller lukke ethvert indlæg. Ejerne forbeholder sig desuden ret til at censurere indlæg, ord og sætninger - samt at læse alt indhold på Stopforum. Direkte eller indirekte reklame i Stoplinien.dks forum er ikke tilladt.

Direkte henvisning til andre hjemmesider med kommercielt indhold vil blive slettet, såfremt der ikke foreligger en skriftlig aftale om annoncering mellem Sundhedsstyrelsen og hjemmesidens ejer.

Som bruger indvilliger du i, at al information du har skrevet, bliver gemt i en database. Selvom denne information ikke vil blive afsløret for tredjepart, vil hverken Stopforum, Stoplinien.dk eller Sundhedsstyrelsen blive holdt ansvarlig for ethvert hacker-forsøg, som kan lede til, at dataene bliver kompromitteret.

Ved at sætte hak i tjekboksen accepterer du uden undtagelse alle de retningslinjer, der her er beskrevet.

Stopforum er et forum på websitet www.stoplinien.dk.
Stopforum er ejet og drevet af Sundhedsstyrelsen, Axel Heides Gade 1 | 2300 København S.