Tilbage til Stoplinien logo Stopforum - del dine erfaringer og spørgsmål med andre

Notifikation

Icon
Error

Kom med spørgsmål, svar eller gode erfaringer

Til forum forside Nyt emne
Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
LWO
LWO

Min tran føles som ude af kontrol

Hej allesammen
Jeg prøver at aflede mig selv og min ekstreme rygetrang, derfor dette indlæg.
Jeg har forsøgt rygestop virkelig mange gange og har prøvet alle midler. -Jeg tror så at jeg også skal have bekæmpet det følelsesmæssige-, jeg bliver misundelig på alle rygere, fordi jeg selv har lyst.
Jeg plejer at bruge plastre i rygestop, men denne gang er jeg blevet dårlig af dem, så jeg er på en næsten kold tyrker, jeg suger lidt i en nikotin pind fra apoteket.
Jeg er på dag fem, snart 6 og igår og idag har indtil videre virkelig været en udfordring, med meget lidt søvn, rastløshed jeg kan mærke min krop hungrer fysisk.
Men jeg prøver at holde fokus, selvom min hjerne synes det ville være ok, med bare 1 smøg, -det er en fælde- den har jeg luret nu og jeg vil gerne klare den og ikke gøre som alle de gange jeg mislykkedes.
Tak fordi jeg kan læsse af, bare lidt desperat (har hjulpet lidt nu)

Guest
Gæst

Sv: Min tran føles som ude af kontrol

Ja, det er meget svært at være alene om det- Har du prøvet et rygestop-kursus? Der taler alle om og deler deres besværligheder? Det hjælper at have nogen at dele det med. Jeg er selv på en kold tyrker alene og bider i en nikotin-pind fra apoteket. Har nu tilmeldt mig et rygestop-kursus igen, for at få opbakning og afklaring af netop, de psykiske og fysiske virkninger af lang tids rygning. Det er bare ikke let, mere.

Hurtig svar Vis hurtig svar