Tilbage til Stoplinien

logo Stopforum

Notifikation

Icon
Error

Kom med spørgsmål, svar eller gode erfaringer

Til forum forside Nyt emne
Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
Guest
Gæst

Ryge Stop Med medicin

HEJSA
Jeg vil høre om der en der ved hvornår trængen til at ryge forsvinder... Er trangen der stadig efter et år ? Har brug for et fast holdepunkter altså at kunne sige du skal bare så og så lang tid igennem så du FRI !

admin
admin

Sv: Ryge Stop Med medicin

Hej.
Tillykke med dit rygestop. Det er meget forskelligt fra person til person hvor længe der går før rygetrangen helt forsvinder. Det er meget normalt at tankene hele tiden er på cigaretterne de første par uger. En tommelfingerregel er dog at de fysiske abstinenser klinger af i løbet af 2-3 uger, og de fleste oplever derefter, at der går længere og længere tid imellem rygetrangen kommer. Mange oplever at rygetrangen kommer i bølger, som typisk varer i 5-7 min. Det er godt at kunne aflede opmærksomheden med noget andet, så man ligefrem kan glemme rygetrangen.
Du vil sikkert opleve at det går nemmere og nemmere, efterhånden som du lærer at tackle de forskellige pressede situationer uden cigaretten. Fx kan du børste tænder, tage et stykke frugt, sætte noget god musik på, etc. Så brug din fantasi, så godt du kan.
Nu skriver du ikke, hvor meget du har røget, og hvor længe du har været holdt op. Såfremt du er nikotinafhængig, så kan det være en god idé at supplere med nikotinprodukter. De tager jo toppen af rygetrangen.
Med venlig hilsen
Stoplinien 80313131

Hurtig svar Vis hurtig svar