Tilbage til Stoplinien

logo Stopforum

Notifikation

Icon
Error

Kom med spørgsmål, svar eller gode erfaringer

Til forum forside Nyt emne
Indstillinger
Gå til sidste indlæg Go to first unread
Guest
Gæst

Bruge nikotin poser til rygestop

Jeg har røget i nogen år men de har virkelig taget til i de sidste to hvor jeg har røget tæt på en pakke om dagen. Jeg er meget opmærksom på alle de sundhedsmæssige risici ved at ryge og gerne ville holde op i lang tid. Men hver gang jeg prøver at holde op falder jeg i igen efter nogen dage. En ven anbefalede at prøve nikotin poser altså de små hvide nikotin poser. Nu har jeg erstattet rygning med dem og har ikke røget i 14 dage og de hjælper virkelig når rygetrangen kommer.
Men er det en skråplan? Eller kan det være en god måde at stoppe med at ryge på? Hvor skadelig er de hvis man sammenligner dem med rygning?

Mohammed
Mohammed

Sv: Bruge nikotin poser til rygestop

Det er mere skadeligt end at ryge, og hvis du lærer det, vil du ikke kunne forlade det så let som at ryge, så jeg råder dig til at holde dig fra det så meget som muligt.

Guest
Gæst

Sv: Bruge nikotin poser til rygestop

Hvorfor er det mere skadeligt? Hvis det altså ikke er tobak i?
Jeg er med på at der er mere nikotin i, men det er vel ikke nikotinen der er kræftfremkaldende er det?
Jeg er selv lige stoppet med at ryge på 5 dagen, og jeg har også taget brug af nikotin poser, 2 stk om dagen istedet for cigaretterne, og det virker godt.
Om det er en god løsning eller ej, finder jeg ud af i fremtiden. Men tænker det bliver nemmere at vænne sig af med end cigaretterne, da det med at ryge har været en fast del meget længe.

Guest
Gæst

Sv: Bruge nikotin poser til rygestop

Nikotinposer er mindre skadelige end cigaretter man kan også få nikotinfri poser lavet på te.

Hurtig svar Vis hurtig svar